I.R.T.E.A., 39 Favierou Str., PC10438, Athens, Greece
+302130250217
europas.irtea@gmail.com

EUropa.S. 2022 – Structured Dialogue Thessaloniki Call

Future Leaders

EUropa.S. 2022 – Structured Dialogue Thessaloniki Call

Το Διεθνές Συνέδριο EUropa.S. 2022 απέχει μόλις ένα μήνα και με χαρά ανακοινώνουμε τη διοργάνωση των Δομημένων Διαλόγων!

Το Διεθνές Συνέδριο EUropa.S. 2022 χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Erasmus+ για τη Νεολαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, ενώ παράλληλα αφιερώνεται και εορτάζει το 2022 ως το Ευρωπαϊκό Έτος της Νεολαίας!

Στο πλαίσιο της προαναφερθείσας χρηματοδότησης καλύπτεται και η διεξαγωγή παράλληλων δράσεων (side events) τα οποία αποσκοπούν στον εμπλουτισμό του συνεδρίου με εποικοδομητικές δραστηριότητες. Οι πρώτες παράλληλες δράσεις έλαβαν τη μορφή Ενημερωτικών Εκδηλώσεων (Info Days) για τις οποίες μπορείτε να μάθετε στις σχετικές δημοσιεύσεις.

Σειρά λοιπόν έχουν οι Δομημένοι Διάλογοι!

Καθώς το Συνέδριο πλησιάζει και οι θεματικές έχουν ήδη δημοσιευτεί, θέλουμε να δώσουμε μια ακόμα πιο παραγωγική και διαδραστική διάσταση στην εμπειρία του EUropa.S. 2022, διοργανώνοντας τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις!

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, στην εκδήλωση Δομημένου Διαλόγου της Αθήνας, την Παρασκευή 1 Απριλίου, ώρα 17:00 – 19:00, στην Αίθουσα Ποσειδών AC του Ξενοδοχείου Mediterranean Hotel (Σαλαμίνος 3 & Καράτσου, Θεσσαλονίκη, 54626). Ελάτε να συζητήσουμε μαζί με τους εκλεκτούς καλεσμένους μας για τις θεματικές του Συνεδρίου, και να εμβαθύνετε λίγο περισσότερο στις διάφορες πτυχές των θεμάτων που θα κληθείτε να αναλύσετε στο Συνέδριο!

Δηλώστε συμμετοχή εδώ!

Σας περιμένουμε!