I.R.T.E.A., 39 Favierou Str., PC10438, Athens, Greece
+302130250217
europas.irtea@gmail.com

EUropa.S. Side Events – Komotini Info Day Call

Future Leaders

EUropa.S. Side Events – Komotini Info Day Call

Το ταξίδι του EUropa.S. ξεκινάει…


Το Διεθνές Συνέδριο EUropa.S. – EUropa Simulation διοργανώνεται για 11η χρονιά από το Ινστιτούτο Έρευνας και Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων (I.R.T.E.A.) και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 15-18 Απριλίου 2022.

Καθώς το EUropa.S. φέτος χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ERASMUS+ για τη νεολαία μέσω του ΙΝΕΔΒΙΜ, είναι και εμπλουτισμένο με μια σειρά παράπλευρων δράσεων (side events) τα οποία αποσκοπούν στην προώθηση το πρότζεκτ αλλά και την ενημέρωση της νεολαίας για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει και τις ευκαιρίες που η ΕΕ δημιουργεί ή παρέχει, καθώς το 2022 έχει ανακηρυχθεί Ευρωπαϊκό Έτος για Νεολαία (European Youth Year).

Η πρώτη δράση ξεκινάει στην Κομοτηνή!

Είσαι νέος και σπουδάζεις στην Κομοτηνή; Σε ενδιαφέρουν τα ευρωπαϊκά ζητήματα και θα ήθελες να εμπλουτίσεις την ακαδημαϊκή σου εμπειρία με κάτι το ξεχωριστό;

Έλα να γνωριστούμε!

Η ομάδα του EUropa.S. σας προσκαλεί στην Ενημερωτική Ημερίδα που διοργανώνει στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης σε συνεργασία με την ELSA Komotinis και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Στόχος της Ημερίδας είναι η παρουσίαση του EUropa.S., η επεξήγηση της λειτουργίας και του ρόλου του, καθώς και η ενημέρωση των φοιτητών για την φετινή διοργάνωση! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα 6 – ΤΕΦΑΑ) την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 στη 13:00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα του Συνεδρίου και να εξασφαλίσουν τη θέση τους συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής εδώ.

Σε περιμένουμε!