I.R.T.E.A., 39 Favierou Str., PC10438, Athens, Greece
+302130250217
europas.irtea@gmail.com

EUropa.S. Side Event – Rethymno Info Day

Future Leaders

EUropa.S. Side Event – Rethymno Info Day

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και η τελευταία Ενημερωτική Εκδήλωση του Διεθνούς Συνεδρίου EUropa.S. – Europa Simulation στην πόλη του Ρεθύμνου την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 στο πλαίσιο της χρηματοδότησης του έργου από το Πρόγραμμα Erasmus+ για τη Νεολάια της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ).


20 νέοι και φοιτητές από τα Πανεπιστήμια της πόλης συγκεντρώθηκαν στο Αμφιθέατρο Γ’ των Διδακτηρίων της Φιλοσοφικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου (Γάλλου), όπου η ομάδα του EUropa.S. μίλησε για το Συνέδριο σαν κύρια δραστηριότητα προσομοίωσης των Ευρωπαϊκών θεσμών, και τα περιεχόμενα της, αλλά και για τις ερχόμενες παράλληλες δράσεις με τη μορφή ενημερωτικών ημερίδων και προπαρασκευαστικών συναντήσεων (Δομημένοι Διάλογοι).

Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συζητήσουν για τις ευκαιρίες που η Ευρωπαϊκή Ένωση προσφέρει στους νέους στα πλαίσια χρηματοδοτήσεων αλλά και ευκαιριών ανέλιξης και προόδου των νέων. Έτσι, οι νέοι καλεσμένοι ανακάλυψαν τις ευκαιρίες που προσφέρει το Erasmus+ τόσο για τις σπουδές όσο και για τις επαγγελματικές τους δεξιότητες.

Μείνετε συντονισμένοι στα social media για να μάθετε για τις επόμενες δράσεις του Έργου αλλά και τα νέα του Συνεδρίου.

Σας περιμένουμε στις επόμενες δράσεις!