I.R.T.E.A., 39 Favierou Str., PC10438, Athens, Greece
+302130250217
europas.irtea@gmail.com

EUropa.S. Side Events – Thessaloniki Structured Dialogue

Future Leaders

EUropa.S. Side Events – Thessaloniki Structured Dialogue

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η πρώτη προπαρασκευαστική εκδήλωση Δομημένων Διαλόγων του Διεθνούς Συνεδρίου EUropa.S. – Europa Simulation στη Θεσσαλονίκη τη Παρασκευή 1 Απριλίου 2022 στο πλαίσιο της χρηματοδότησης του έργου από το Πρόγραμμα Erasmus+ για τη Νεολάια της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ).

Το Διεθνές Συνέδριο EUropa.S. 2022 χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Erasmus+ για τη Νεολαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, ενώ παράλληλα αφιερώνεται και εορτάζει το 2022 ως το Ευρωπαϊκό Έτος της Νεολαίας!

40 νέοι και φοιτητές από τα Πανεπιστήμια της πόλης, συμμετέχοντες και μη του Συνεδρίου συγκεντρώθηκαν στην Αίθουσα Ποσειδών AC του Ξενοδοχείου Mediterranean Hotel (Σαλαμίνος 3 & Καράτσου, Θεσσαλονίκη, 54626) και είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη φετινή διεξαγωγή του Συνεδρίου, καθώς και να συζητήσουν και να καλύψουν τις απορίες τους αναφορικά με τις υπό συζήτηση θεματικές.


Στο ίδιο πλαίσιο, οι νέοι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δικτυωθούν και να γνωριστούν μεταξύ τους πριν τη διεξαγωγή της κεντρικής δράσης προσομοίωσης αλλά και να ανταλλάξουν ιδέες, απόψεις και εμπειρίες σχετικές με προγράμματα της Ε.Ε. για τους νέους κατά τη διάρκεια του Coffee Break.


Μείνετε συντονισμένοι στα social media για να μάθετε για τις επόμενες δράσεις του Έργου αλλά και τα νέα του Συνεδρίου!


Σας περιμένουμε στις επόμενες δράσεις!